Timeforespørgsel

Specialmaske til dig med Rosacea

Dette er en skånsom og beroligende behandling for hud med Rosacea, couperose, overfølsom og irriteret hud.

Rosacea er en kronisk betegnelse som giver rødme i huden i ansigtet. Tilstanden kommer ofte med anfald af rødme. (flushing). Bagefter kan huden i panden og over næsen og kinderne blive mere vedvarende rød og måske hævet. Det er ikke usædvanligt at se udvidede blodkar i huden. En del  får også små bumser i det røde område, men man får ikke hudormer (komedoner) ligesom ved akne. Huden på øjenlågene er ofte rød og irriteret, mens området rundt om øjnene og munden sjældent er angrebet.

Hudforandringene kommer ofte i udbrud, som kan udløses af kraftig sollys og enkelte gange af varm mad og drikke, stærke krydderier og alkohol. Tilstanden bliver ofte gradvis værre over tid. 

Pevonia har en komplet serie for denne hudtype, med gode resultater!

Coupherose: En hudtilstand, som ofte forveksles med rosacea. Denne hud har ikke nogen former for acne, puds, talgknopper eller andet i sig, som har noget med den at gøre. Den ses som røde små blodårer, som ligger under hudoverfladen, typisk ved næsebor og på kinderne. Kommer ofte frem grundet genetisk arv, medicinperiode eller forkert beskyttelse af huden i stærk sol/ frost.Jeg kan ikke fjerne disse, men redusere og forebygge med spesialprodukter

Overfølsom og sensitiv/sart hud: Sart hud er ikke en hudtype, men fordi mange døjer med det bliver der ofte taget hensyn til dette på højde med hudtyperne når der skabes hudplejeserier. Du kan ikke udelukkende have sensitiv hud; det vil for eksempel være en tør og sart hud eller en fedtet og sart hud. Huden bliver mere sensitiv hvis den er meget tør, da dette vil gøre den mindre fleksibel og modstandsdygtig.

Er du usikker på, om du har nogen af disse hudtilstande, så finder vi ud af det i en hudanalyse og finder den rigtige behandling for din hud. 

Merk at dette er en forebyggende og lindrende behandling og vil ikke fjerne rosacea eller coupherose fullstendig.Men med riktige produkter hjemme vil du kunne pleje og holde det i sjakk og få bort meget af rødmen.

Behandlingen indeholder:

Rens af huden

Gratis plukning/voksning af øjenbryn (hvis du ønsker) 

Farvning af vipper og/eller bryn (hvis du ønsker) 

Enzympeeling

Udrensning af huden

Specialmaske 

Afsluttende dagcreme RS2 serien

Behandlingstid ca 60 min

Pris DKK 700

Ring til mig, send en SMS eller brug skema for timebestilling
27 13 50 40

Tak for din forespørgsel! Du vil få en bekræftelse på din tid fra mig.

Oops! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen. Takk!